Menu

Frokost

​Gælder fra klokken 12:00-16:00

Vildmosens Laksesalat

Frisk blandet salat med hjemmerøget laks, håndpillede rejer, hjemmesyltede rødløg samt dressing. Hertil brød med smør

128,- kr.

Frokost stjerneskud

En paneret samt en hvidvinsdampet rødspættefilet serveret på toast smurt med hjemmelavet rød dressing. Hertil håndpillede rejer, røget laks, tomat, agurk, citron, asparges, salat samt caviart

168,- kr.

Vildmoseburger

Af medium stegt hakket oksekød med chilimayo, bacon, trøffelbagt tomat, cheddarost samt syltede rødløg. Serveres med pommes frites med chilimayo

158,- kr.

Vildtburger

Af medium stegt hakket vildtkød med chilimayo, bacon, trøffelbagt tomat, cheddarost samt syltede rødløg. Serveres med pommes frites og chilimayo

158,- kr.

Vegetarburger

Burger af grøntsagsbøf med chilimayo, trøffelbagt tomat, cheddarost samt syltede rødløg. Serveres med pommes frites med chilimayo

158,- kr.

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel af Himmerland kalvefilet serveres med brasede Vildmosekartofler, ærter samt smørsovs. Hertil wienerdreng

168,- kr.

Moules Frites

Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Limfjorden med finthakket grøntsager samt legeret sauce. Hertil pommes frites og aioli

158,- kr.

Pariserbøf

Pariserbøf af mediumstegt hakket oksekød på brød ed revet peberrod, rødbeder i tern, hakket løg, kapers, pickles samt æggeblomme

158,- kr.

Forreter

Alle foretter serveres med nybagte boller samt rørt smør.

Røget fasanbryst

Røget fasanbryst med estragoncreme, syltede rødløg samt frisk salat

88,- kr.

Carpaccio af vildt

Carpaccio af vildt med parmesanost og rucola

88,- kr.

Tigerrejer

Ristet tigerrejer med basilikumpesto og salat

88,- kr.

Hovedretter

Vi servere aftensmad fra 17:00-21:30

Entrecote

Kalve entrecote af 300g serveres med ugens grønt og kartofler samt rødvinssauce

298,- kr.

Hel Rødspætte

Hel rødspætte med sommergrønt og kartofler. Vælg mellem persillesauce eller smørsauce

2​28,- kr.

Vildmosens Wienerschnitzel

Wienerschnitzel af kalvefilet serveres med brasede vildmosekartofler, ærter samt smørsovs og hertil wienerdreng

228,- kr.

Vegansk One Pot

Vegansk ret med bagte grøntsager vendt i kokosmælk samt lækre krydderier. Serveres med vegansk kartoffelmos

158,- kr.

Vildmosens Stjerneskud

2 smørstegte rødspættefileter og 1 hvidvinsdampet rødspættefilet på toastbrød og hertil håndpillede rejer, røget laks, friske asparges, dressing, caviart samt frisk salat

228,- kr.

Unghanebryst

Unghanebryst med grøntsagsratatouille hertil ugens kartofler samt svampesauce

198,- kr.

Burgere

Vælg mellem hakket oksekød, hakket vildtkød eller grøntsagsbøf. Burger med chilimayo, bacon, trøffelbagt tomat, cheddarost samt syltede rødløg. Serveres med pommes frites samt chilimayo

178,- kr.

Krondyrmørbrad

Krondyrmørbrad stegt som rød med græskar samt hasselnødder. Hertil ugens kartofler samt vildtsauce

288,- kr.

Børneretter

Alle børneretter serveres til børn mellem 0-12 år

Nuggets

Nuggets med pommes frites, remoulade samt ketchup

88,- kr.

Frikadeller

Frikadeller med pommes frites, remoulade og ketchup

88,- kr.

Børneburger

Børneburger af bøf af 150g, agurk, ketchup og salat. Hertil pommes frites med ketchup og remoulade

108,- kr.

Nachos

Med cheddar, salsa og creme fraiche.

78,- kr.

Desserter

​Få en god afslutningen på aftenen med en lækker dessert​

Nøddekage med hjemmelavet is

Hjemmebagt chokolade-nøddekage med hjemmelavet is, caramelsauce samt frisk frugt

88,- kr.

Trifli

Trifli med frisk frugt, creme og markroner. Pyntes med flødeskum

88,- kr.

Pandekage med is

Pandekager med hjemmelavet is, chokoladesauce samt frisk frugt.

88,- kr.

Har du et arrangement? Så kontakt os og hør nærmere​

Kontakt os om bordbestilling

Du har mulighed for at bestille bord gennem telefonen eller via mail. 

Vi svarer tilbage på mail hurtigst muligt.

phone-call (1) Telefon

pin (1)Restauranten

Havnen 4, 9650 Hadsund

Kontakt​

Restaurant vildmose​

Havnen 4 , øster hurup, 9560 hadsund​

Telefon: +45 93 93 84 23​

Mail: info@restaurantvildmose.dk 

CVR-nummer: 27995535

© 2022 Restaurant vildmose. Alle rettigheder forbeholdes.